U bevindt zich hier » Onze diensten » Decoratieve technieken

Onze diensten

Decoratieve technieken
Voor de echt afwijkende en unieke afwerkingen bent u bij Bert de Haas Schilders aan het juiste adres. Op vakkundige wijze creëren onze mensen de nerfjes en de roesjes in de houtimitaties, zodat ze nauwelijks van echt hout meer te onderscheiden zijn. Hiermee zijn we in staat bijvoorbeeld oude panden en paneeldeuren weer in oorspronkelijke staat terug te brengen. Zelfs een kenner denkt dat hij tegen transparant hout aankijkt.

Ook onze marmerimitaties zijn zeer realistisch. Laat bijvoorbeeld uw schouw door de vakmensen van Bert de Haas Schilders van een marmerimitatie voorzien. Onze kunstenaars improviseren een waar marmerwonder in elkaar. Met colorwash sponstechnieken, waarbij we telkens verschillende kleuren over elkaar vegen, zijn we in staat wolkerige afwerkingsdecoraties te verzorgen.

Daarnaast zijn onze vakmensen sterk in het aanbrengen van tal van plafondversieringen, zoals sierlijsten van gips of piepschuim. Ook kunt u bij Bert de Haas Schilders terecht voor het schilderen van uw bestaande keuken. We halen uw deurtjes eruit en spuiten, schilderen, patineren en vegen in. Alles met de hand. Kwaliteit in optima forma.