U bevindt zich hier » Onze diensten » Schilderwerk

Onze diensten

Schilderwerk
Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud of renovatie, of het nu kunststof, metaal, hout of glas is, een plafonnetje of duizende meters spuitwerk, een likje verf van Bert de Haas Schilders doet wonderen. Niet omdat onze verf zo goed is en niet omdat we met zulke goede materialen werken. Natuurlijk, dat speelt allemaal mee. Maar het zit 'm vooral in onze schilders. Want dat zijn pure vakmensen. Ze schilderen met verve, zogezegd.

Voordat onze schilders de kwast ter hand nemen, komen wij graag eerst even bij u langs. Even de juiste afstemming maken, de maten opnemen, de context verkennen, uw wensen noteren. Pas dan maken we de offerte. We kunnen nu immers een zuivere inschatting van onze werkzaamheden maken en dat leidt vanzelfsprekend tot een eerlijke offerte. Het liefst komen wij deze nog even persoonlijk toelichten.

Akkoord met de offerte? Dan gaan we aan de slag. Met professionele verven die een lange levensduur hebben. We werken uitsluitend met topmateriaal. Want daar kunnen we achterstaan. En daar gaat het ons om.